Opis forum
Nowy użytkownik
http://www.allegro.pl/item378282454_des … _kpl_.html
taki oto zestawik dla początkujących, cena myślę przystępna choć pewnie i tak sporo jak na studencką kieszeń
do obejrzenia/odebrania/kupienia we Wrocławiu
co o tym myślicie? warto kupić czy to jakiś badziew który rozleci się po pierwszym pływaniu?
Moim zdaniem decha nawet całkiem całkiem, ale masz epoksydowy jeszcze do tego jednoczęściowy no (strasznie ciężkie, i do tego trudne w transporcie) a żagiel i tak szybko będzie trzeba na jakąś 7M^2 wymienić...
ale cena przystępna... a nie wiem czy przypadkiem bom nie jest wiązany...bo coś dziwnie wygląda... a zdjęcie jest za słabej jakości żeby to ocenić (bynajmniej ja nie mogę )
Ogólnie, atrakcyjna może i cena... ale szybko będzie trzeba sprzedać... trochę wydaje mi sie kasa w błoto wyrzucona... bo jedyne co to deskę będzie można z tego zestawu zostawić...
Nowy użytkownik
skontaktuję się z gościem z allegro, z szefem pogadam i wybiorę się pooglądac ten zestawik (w końcu to nic nie kosztuje)
jak ktoś jeszcze chętny na ewentualną wycieczkę to dam znać i można się większa ekipą wybrać
no i jeszcze trzeba będzie wtedy auto zmienić na jakieś większe i mocniejsze żeby się z tym zabrać ale to już bardziej plany na przyszłość