Opis forum
Ahoj Młodzi Windsurferzy
Jak plotki donoszą miałam tu coś na forum napisać o spotkaniu <myśli>
No to kiedy i gdzie i o kórej?
Jak macie jakieś propozycję to zarzucajcie, jak nie macie własnych przychylajcie się do jednej z opcji!
Pierwsza prpozycja:
Pierwszy Studencki Czwartek w październiuku t.j 2 października o godzinie 19 w jakiejś knajpce pod nasypem: np. "Siwy dym".
Tamtejsze lokale są małe więc można by było zarezerwować odrazu bez gadanie CAŁY
Druga propozycja:
Jezioro Bajkał z deskami windsurfingowymi w pierwszy weekend października od rana....
No dobra fantazja mnie poniosła
No to do dzieła, organizujmy coś, róbmy coś, nie ma co tak siedzieć
i czytać forum:P
Ostatnio edytowany przez Jagoda (2008-09-23 21:20:29)
O ile nie zorganizujecie czegoś w czasie zajęć, to ja się piszę
Czwartek brzmi bardzo prawdopodobnie.
W weekendy też jestem ogólnodostępny wieczorami (na pewno po 20stej, bo różnie zajęcia wypadają). W tę niedzielę od 9 do 17 jestem zajęty
Ostatnio edytowany przez grzesiek (2008-09-24 11:19:17)
A mnie w czwartki uszczęśliwiono wykładami niby do 20.35... Więc mam nadzieję, że, jeśli ten termin wypali, będziecie się na tyle dobrze i długo bawić, że zdążę do was dołączyć
Ostatnio edytowany przez ania (2008-09-24 20:30:48)
widzę, że 88 reflektuje inna opcje niż knajpa, to może u niego ;D ? co Tomek ?
jak najbardziej opcja 1-sza myślę, że nie ma co szaleć i zarezerwować pubik jak jest taka możliwość, także Jagoda... wykaż się po raz kolejny i do dzieła ;]
Myślę że nie będzie problemu żeby zarezerwować knajpkę Tylko muszę wiedzieć ile osób przyjdzie. Aniu na pewno na Ciebie poczekamy z kolejnym piwkiem
A możliwe że ten pierwszy wykład będzie organizacyjnym
Jagoda napisał:
Myślę że nie będzie problemu żeby zarezerwować knajpkę
Tylko muszę wiedzieć ile osób przyjdzie. Aniu na pewno na Ciebie poczekamy z kolejnym piwkiem
A możliwe że ten pierwszy wykład będzie organizacyjnym
Na to liczę, że będzie organizacyjny i szybki, ale zjawić się na nim chcę, żeby wiedzieć co i jak. W każdym razie pod nasypem także się pojawię, możesz mnie policzyć
@Ania: Postaramy się dotrwać, Aniu, ewentualnie gdybyś znalazła same zgliszcza, uratuj nas
@Jagoda: Zaryzykowałbym stwierdzenie, że trzeźwieją, ale boję się Może jeszcze żyją wyjazdem i nie spoglądają na kompy.
EDIT:
Spotkałem dzisiaj szefa.
Możemy spodziewać się inspekcji w temacie
A co z czwartkiem, to się jeszcze okaże
Ostatnio edytowany przez grzesiek (2008-09-26 12:25:54)
Witam,
ja będę. Siwy Dym to ta co w niej pszenicznego primatora sprzedają? to jest jadąc Powstańców od południa pod nasypem w lewo czy w prawo?
Tak trochę z innej beczki: znalazłem ostatnio taką stronę: http://www.windguru.com/pl/index.php?sc=304 - może się kiedyś przyda .
Pozdro.